Zaterdag 25 november was het zo ver, burendag in Overvecht! Samen met Powerbypeers hebben we op de Rhonedreef onze deuren geopend en een heel programma samengesteld voor iedereen die wilde komen. Het programma bestond uit verschillende workshops, live muziek, drankjes en hapjes!

Samen met onze eigen cliënten, de cliënten van Powerbypeers en de buurtbewoners hebben wij een hele leuke dag beleefd vol activiteiten. Met een stel vrouwen, mannen en kinderen hebben wij vol concentratie gewerkt aan bloemschikken in de tuin. In een andere ruimte waren mannen en vrouwen bezig met Thai chi’en, kinderen waren in de hal bezig met knutselen en het was mogelijk om met een VR bril een kijkje te nemen in een virtuele wereld! In onze tuin kregen we ook nog eens een live muziek show van The Free Wheelers die de pannen van het dak rockten! Een client van ons ging achteraf ook nog solo zingen en liet aan iedereen zijn zangtalent horen.

Het was een geslaagde dag! Iedereen had het naar zijn/ haar zin en de buurtbewoners in Overvecht weten nu ook wat er in ons gebouw gebeurt. Wij willen dat ieder mens met een glimlach meedoet aan de maatschappij en willen ouderen en jongeren dichterbij elkaar brengen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via de telefoon, WhatsApp of e-mail!

Categories jaar 2021