Dagbesteding

Sociaal actief zijn en meedoen met de maatschappij. Dat is wat stichting Impulzz belangrijk vindt. Hoe we dat doen? Door middel van dagbesteding willen wij ervoor zorgen dat onze cliënten zich verder ontwikkelen, zodat ze uiteindelijk kunnen participeren in de maatschappij. Ook willen wij onze cliënten uit hun sociale isolement halen en de mantelzorgers ontlasten. Dit doen wij door ons tijdens de dagbesteding te focussen op arbeidsmatige, sociale en creatieve activering en ontwikkeling. Hiernaast proberen wij een gezonde dag/weekstructuur te ontwikkelen voor onze cliënten. Onze dagbesteding zal vele gevarieerde activiteiten bevatten.

Activiteiten die gericht zijn op arbeidsmatige vaardigheden, sociale vaardigheden, creatieve vaardigheden, sport/bewegen, taal en verschillende workshops. U kunt deelnemen aan een afwisselend programma met aangepaste activiteiten in groepsverband. Wij kijken hierbij samen met u wat uw eigen mogelijkheden en talenten zijn. Hoe intensief de begeleiding is, hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en wensen

Samen bewegen

We organiseren diverse leuke en sportieve binnen activiteiten in onze gymzaal. U kunt sporten in de vorm van gezamenlijke en individuele activiteiten. Bij ons kunt u gebruik maken van een ruime sportfaciliteit met diverse apparatuur om uw oefeningen te doen. Het sportprogramma is erop gericht plezier in sport te krijgen en het verkrijgen van een zinvolle vrijetijdsbesteding.

Ook organiseren wij sportactiviteiten voor vrouwen in de buurt. Wij bieden elke donderdag ochtend een comfortabele accommodatie om te trainen. Jullie zijn meer dan welkom om te fitnessen.

Arbeidsmatig

Stichting Impulzz wilt graag dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontdekken, ontwikkelen en zo het beste uit zichzelf te halen. We ondersteunen niet alleen in het ontwikkelen van die talenten, maar zorgen er samen ook voor dat deze op de juiste plek ingezet worden. De arbeidsmatige dagbesteding is gericht op het lerenderwijs en werkendeweg groeien naar een zo stabiel, duurzaam en ruim mogelijke maatschappelijke participatie.

Muziek en zang

Onder begeleiding van een muziekdocent maken we muziek en zingen we met elkaar.

Samen eten

Samen lunchen, gezellig onder elkaar in de ontmoetingsruimte van de dagactiviteiten.

Tuinieren in de activiteitentuin

We beschikken over een grote activiteitentuin waar we onder andere groenten voor onze kookactiviteiten verbouwen. We ontwikkelen de tuin tot een echte beleef-, geur- en beweegtuin.

Sociale en creatieve activeringsruimte

Onze sociale en creatieve activering is gericht op een zinvolle, actieve en creatieve dagbesteding te bieden.

Meer weten?

Voor de dagbesteding is een indicatie nodig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of heeft u een vraag over het aanvragen van een zorgindicatie? Neem contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 -17:00 uur telefonisch bereikbaar via (030) 744 06 06. Buiten kantooruren kunt u een bericht versturen via het contactformulier. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.