U bent enorm belangrijk!

Missie & Visie

Dat is het gevoel dat we onze cliënten en hun naasten geven bij Stichting Impulzz, een mentaliteit die we binnen onze organisatie delen en ook toepassen. Bij ons vindt u respect voor individuele wensen, mogelijkheden en behoeften. We hebben een groep gedreven professionals die u graag helpen waar nodig, met een snelle, kleinschalige, betrokken en nabije aanpak. Stichting Impulzz staat voor diversiteit, laagdrempeligheid, integriteit en betrokkenheid. Wij zijn er voor mensen van diverse achtergronden. Onze kracht zit in de inzetbaarheid van hulpverleners die de taal en cultuur kennen van onze cliënten. Dit stelt ons in staat om sneller verbinding te maken en sneller de gewenste resultaten te boeken.

Bij Stichting Impulzz staan de cliënten en de kwaliteit van onze dienstverlening centraal. Onze begeleiding en ondersteuning is gericht op het vergroten van de eigen kracht en zelfredzaamheid van personen en gezinnen. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten die zorg afhankelijk zijn zolang mogelijk thuis blijven wonen. Echter waar wij ons in onderscheiden is, dat we de buurt erbij betrekken. En voor elke doelgroep een gerichte aanpak bieden. Onze uiteindelijke doel is, dat onze cliënten betrokken blijven bij de maatschappij en hieraan participeren ondanks hun beperkingen. Dus “leven zonder beperking, met een beperking”.

Wij zorgen ervoor dat onze cliënten met een glimlach meedoen aan de maatschappij. Onze zorg gaat verder dan alleen zorg leveren, omdat we erop gericht zijn dat onze cliënten verbonden blijven met hun buurt. We streven ernaar om ouderen en jongeren bij elkaar te brengen en zo bij te dragen aan de gemeenschap.

Daarnaast is het onze ambitie om de buurt op een positieve manier te betrekken bij onze zorgverlening. Dit kan betekenen dat onze cliënten de buurtbewoners helpen, of dat de buurtbewoners de cliënten helpen met hun eenzaamheid. Onze zorgverlening is niet alleen toegankelijk voor onze cliënten, maar ook voor alle buurtbewoners.

Wat vinden klanten van ons.