U bent enorm belangrijk!

Missie & Visie

Dat is het gevoel dat we onze cliënten en hun naasten willen geven bij Stichting Impulzz, een mentaliteit die we binnen onze organisatie samen delen. We hebben respect voor individuele wensen, mogelijkheden en behoeften. Met een groep gedreven professionals die u graag willen helpen waar nodig; snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij. Stichting Impulzz staat voor diversiteit, laagdrempeligheid, integriteit en betrokkenheid. Wij zijn er voor mensen van diverse achtergronden. Onze kracht zit in de inzetbaarheid van hulpverleners die de taal en cultuur kennen van onze cliënten. Hierdoor maken we sneller verbinding en boeken we sneller het gewenste resultaat.

Bij Stichting Impulzz staan de cliënten en de kwaliteit van onze dienstverlening centraal. Onze begeleiding en ondersteuning is gericht op het vergroten van de eigen kracht en zelfredzaamheid van personen en gezinnen. Wij willen dat onze cliënten die zorg afhankelijk zijn zolang mogelijk thuis blijven wonen. Echter waar wij ons in onderscheiden is, dat we de buurt erbij betrekken. En voor elke doelgroep een gerichte aanpak bieden. Onze uiteindelijke doel is, dat onze cliënten betrokken blijven bij de maatschappij en hieraan participeren ondanks hun beperkingen. Dus “leven zonder beperking, met een beperking”.

Wij willen er ook voor zorgen dat onze cliënten met een glimlach meedoen aan de maatschappij. Wij gaan veel verder dan zorg leveren, wij willen dat onze cliënten in verbinding blijven met hun buurt. Wij willen ouderen en jongeren dichterbij elkaar brengen.

Wij willen de omgeving en de buurt op een positieve manier betrekken bij onze zorgverlening. Dit kan betekenen dat onze cliënten de buurtbewoners helpen, of dat de buurtbewoners de cliënten helpen met hun eenzaamheid. Wij zijn niet alleen toegankelijk voor onze cliënten maar ook voor alle buurtbewoners.

Wat vinden klanten van ons.