Dagondersteuning

De dagondersteuning is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en het is voor iedereen die behoefte heeft aan gezelschap. Wij richten ons op het stimuleren van de eigen kracht en mogelijkheden van de deelnemers. Mensen kunnen terecht voor een kop koffie, een goed gesprek of het lezen van de krant. Het uitgangspunt hierbij zal zijn ‘voor en door’: de deelnemers organiseren activiteiten zoveel mogelijk zelf, gecoacht door professionals en vrijwilligers die dezelfde taal spreken. Iedereen die wil meedoen, zal ten alle tijde de mogelijkheid hebben om zichzelf aan te melden.

Kosten

De dagondersteuning is gratis toegankelijk. Alleen bij bepaalde activiteiten kan er een kleine onkostenvergoeding gevraagd worden. Koffie en thee zijn vrij verkrijgbaar.

Bezoek ons

  • Iedere maandag en donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur in Lombok (Wolff en Dekenplein 5 3532XH Utrecht).
  • Iedere maandag en woensdag van 12.00 uur tot 18.00 uur in Hoograven/Rivierenwijk (Het Goylaan 77 3525 AA Utrecht).

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons zorgaanbod, neem dan contact met ons op. Onze cliëntconsulenten helpen u graag verder. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00- 17:00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (030) 744 06 06. Buiten kantooruren kunt u een bericht versturen via het contactformulier hieronder. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.